Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Dt. Bedreddin CAVLI hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır.
01 Mart 2021

Dr. Dt. Bedreddin CAVLI 2015 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2020 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalında uzmanlığını tamamlamıştır.
Tüm Ağız Diş ve Çene Cerrahisi alanlarında hizmet veren CAVLI, özellikle gömülü komplike ve sürmüş dişlerin çekimi, Çene eklemi hastalıklarının tıbbi tedavileri, Dental implant uygulamaları, Çenelerde oluşan kistik ve tümoral oluşumların cerrahi tedavileri konularında çalışmaktadır.

WhatsApp Image 2021-02-01 at 15.00.11.jpeg