HASTANEMİZDE PANDEMİ SÜRECİ BOYUNCA AKTİF ŞEKİLDE HİZMET VERİLMEKTEDİR.
11 Şubat 2021

Hastanemiz 2020 Mart ayında tüm dünyada ve ülkemizde Covid 19 pandemi ilanı ile birlikte yeni bir sürece girmiş olup bu dönemde Bakanlığımız Bilim Kurulu tarafından ilan edilen kurallar ve mevzuat hükümleri çerçevesinde hizmetlerini aksatmadan sürdürmüştür.

Bakanlığımız tarafından ilan edilen Yeni Normal Hayata geçiş sürecinde belirlemiş olan kurallar çerçevesinde hizmet içeriğini güncellemiştir.
Bu çerçevede Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda;
• 2 Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı,
• 2 Protetik Diş Tedavisi Uzmanı,
• 2 Çocuk Diş Hekimliği Uzmanı,
• 1 Periodontoloji Uzmanı,
• 1 Endodonti Uzmanı,
• 2 Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı,
• 1 Ağız. Diş ve Çene Radyolojisi uzmanı olmak üzere
11 Uzman Diş Hekimi ve 35 Diş Hekimi ile
 İmplant Ameliyatları,
 Sabit ve Hareketli Protez,
 Kanal Tedavisi,
 Diş Dolgusu ve
 Bütün Cerrahi işlemler yapılmaktadır.
Vatandaşlarımızın kendi sağlığı ve yakınlarının sağlığını korumak için en başta Maske -Mesafe – Hijyen olmak üzere Yeni Normal Hayat kurallarına riayet ederek MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden randevu alarak hastanemize başvurmaları durumunda hizmet alabilirler. STANEMİZDE PANDEMİ SÜRECİ BOYUNCA AKTİF ŞEKİLDE HİZMET VERİLMEKTEDİR.