Eskişehir’in duayen isimlerinden, eğitimci ve köşe yazarı sayın Mustafa KANTARCI diş tedavileri için hastanemizi tercih etti.
13 Mart 2021

Aldığı hizmeti ve hastanemizi değerlendiren sayın KANTARCI’ ya güzel yorumları ve bizi tercih ettiği için teşekkür eder, geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

"KALİTE, ZİRVEDE OLAN HASTANE

Diş tedavim nedeniyle Eskişehir ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Sayın Dt. Soner YILMAZ ve Başhekim Yardımcısı Sayın Dt. Kadir GÖRDELİ, ,tedavimi yapan Sayın Dt.Fatma ÖZTEKİN ve Sayın Dt. Banu EZBER’ in, hizmetleri, sağlık sektörümüz açısından gurur vericidir.

2005 yılı Şubat ayında Sağlık Bakanlığı, bünyesinde yer alan kurum,  Bugün Eskişehir’in, nitelikle sağlık hizmeti veren kurumu haline geldi.

Kurum altyapıyı tamamladı, kaliteyi,  belirlemede hasta memnuniyetini ön planda tuttuldu.  Bu başarılı çalışmalarının mükafatını da ISO 9001-2000 Kalite Belgesi alarak gördü

Kurum, hasta haklarına saygılı, sorumluluklarının bilincinde,  eğitimli ve deneyimli uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Hasta bakım ve tedavisinde, bireysel hizmet verme gayret ve çabası içinde. Kurumda etiğe, deontolojiye saygı ve dürüstlüğe büyük önem veriliyor.  Profesyonellik ve sorumluluk, takım çalışması ve işe bağlılık ise  olmazsa olmaz konumda.

Özellikle de hasta doktor ilişkisi ve kurumda çalışan personel arasında, karşılıklı saygı, güven, nezaket, şefkat, empati, örnek teşkil edecek niteliktedir.

Hizmet içi eğitim,
Tıbbi ve ekolojik gelişmelere uygun hizmet anlayışı, kalitenin geliştirilmesi, sürekli, kalıcı ve sonuç alıcı bir şekilde gündemdedir..

Dikkat ettik. Kurum, bireyleri tedavi ederken,  onların ağız ve diş sağlığına önem vermesini özendirecek, bu alanda halkı bilinçlendirilmesini sağlayacak sürekli bir eğitimi de,  gündemde tutmaktadır.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastaensi’ nde“Tedarik Zinciri” çalışmaları, diğer hastaneler örnek teşkil edecek niteliktedir

Dikkat ettik. Bu alandaki çalışmalar, bir plan dâhilinde yapılmakta,  malzemelerin satın alınması, depolanması, kullanım noktasına dağıtılması ve kullanım sonundaki atıkların değerlendirilmesi ile tüm bu aşamalarda kalite de ön planda tutuluyor.

Kurumun temin ettiği malzeme ve hizmetler arasında demirbaş malzemeler, tıbbi cihazlar, tıbbi sarf ve kimyasal malzemeleri, ilaç ve serumlar, büro ve kırtasiye malzemeleri,  mefruşat ve giyim, teknik bakım ve onarım, temizlik ve benzerleri sürekli, kalıcı ve sonuç alıcı bir şekilde, çalışanların ve hastaların hizmetine sunuluyor.

Elbette bu başarılı performans, tesadüfen ortaya çıkmıyor. En önemli unsur, Başhekim  Sayın Dt.Soner YILMAZ  ve ekibidir.  Kurumda, verilen eğitim, liderlik yanında, cesaretlendirmenin de bir sonucudur.

Bu özenli süreç, kurumda kaliteyi hedefliyor.  Ayrıca kuruma, “işlerin doğru yapılıyor olması yeterli değildir; aynı zamanda doğru işlerin yapılıyor olması da gerekir.” felsefesi egemendir. İşin sırrı da bu olsa gerek…
             Kutluyoruz."