T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Dt. Canan Gökçe KULFEL hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 23/12/2020

Dr. Dt. Canan Gökçe KULFEL 2015 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2020 yılında İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalında uzmanlığını tamamlamıştır.
Tüm Ağız Diş ve Çene Cerrahisi alanlarında hizmet veren KULFEL, özellikle gömülü komplike ve sürmüş dişlerin çekimi, Çene eklemi hastalıklarının tıbbi tedavileri, Dental implant uygulamaları, Çenelerde oluşan kistik ve tümoral oluşumların cerrahi tedavileri konularında çalışmaktadır.
WhatsApp Image 2020-12-23 at 11.16.25.jpeg