Hastane Yönetimi

NEBİ KASÇI
 İDARİ ve MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

Nebi KASÇI..jpeg

1977 yılında Çelikgürü / Çanakkale doğumludur.
İlk ve Ortaokul eğitimini Çanakkale'de tamamlamıştır.
Osmangazi Üniversitesi Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği’ni tamamladıktan sonra,
Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve İstanbul Üniversitesi Acil ve Afet Yönetimi lisans eğitimini almıştır.
Yüksek Lisansını ise Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümünde” tamamlamıştır.
2004- 2007 yılları arasında İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı Paramedik görevi,
2017-2019 yılları arasında Eskişehir Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü görevi,
2020-2021 yılları arasında Sivrihisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü yapmıştır.
2021 Ekim ayından itibaren Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

29 Mart 2024